SKIVE-VIBORG HF & VUC

KAOS I BOGSTAVERNE?


Ordblindeundervisning for voksne på VUC

 

Skive-Viborg HF & VUC tilbyder undervisning og værktøjer til ordblinde og bruger deres videobrochurer i flere sammenhænge.

Kort inden "Ordblindeugen 2017", investerede Skive-Viborg i nogle videobrochurer, så de nemt kunne kommunikere et svært emne ud. De bruger også deres videobrochurer når konsulenter er ude på arbejdspladser, der har ordblinde ansatte. Her fortæller de om hvor gode muligheder der faktisk er for uddannelse, videreuddannelse eller kurser for ordblinde. 

Skive-Viborg har flere forskellige historier som de gerne vil fortælle. Derfor har det givet mening at opsætte 7 forskellige play knapper, til forskellige cases. På den måde kan de fortælle flere, forskellige historier og målrette deres kommunikation endnu mere til modtageren. Videobrochuren her er 18 x 18 cm. Det er en relativ lille størrelse for en videobrochure med en 7" skærm, men det har givet mening med den orange farve Skive-Viborg HF & VUC har fra deres logo.

Institutionen låner videobrochurerne ud, i op til en måned. På den måde sikrer Skive-Viborg sig et ekstra møde samtidig med det ikke går ud over budgettet. Skive-Viborg mærker videobrochurens wauw-effekt - og det gør et ikke så sexet emne mere tiltrækkende.

Samarbejdet med SKIVE-VIBORG HF & VUC har været meget givende for begge parter da Skive-Viborg har fået et kommunikationsredskab de er meget glade for - Samtidig med at vi har fået lov til at udfolde videobrochuren muligheder i en unik og praksisnær case, det tydeliggøre hvordan videobrochuren kan bruges i genanvendelig sammenhæng.

 

Tilmeld nyhedsbrev