ISOfilm Videoproduktioner

Styrk dit brand, øg dit slag, og gør kundekredsen mere loyal

ISOfilm Videoproduktioner er vores moderbrand. Vi laver reklamefilm, profilfilm, animationsfilm, instruktionsvideoer, produktvideoer, content marketing og mere til.

Hos ISOfilm Videoproduktioner kender vi til videomediets effektive evner. Video er et 'next level' kommunikationsværktøj der gør det muligt at afsende et budskab, underholdende, troværdigt og nemt. I en videobrochure betyder det at man på farten kan kommunikere præcist, hurtigt og troværdigt - Direkte til målgruppen.

Hos ISOfilm bruger vi vores videobrochurer når vi bevæger os i erhverslivet, og føler en interesse i hvad vi laver. Videobrochuren giver modtageren muligheden for at dykke ned i ISOfilm profil på 1 min.

Det er effektivt, underholdende og informerende.

Er vores videoproduktioner ekstra relevant for en potentiel kunde eller samarbejdspartner - låner vi videobrochuren ud, og kan hente den igen over en kop kaffe. 

Vores videobrochure indeholder en overordnet brandingfilm og en animationsbrandingfilm. Det kan man springe i mellem på 'frem' og 'tilbage' knapperne.

Vi har oplevet enorm stor succes med vores brug af videobrochurer. Det har skabt en stor interesse og efterspørgsel, som vi nu imødekommer med en stor viden, professionel opsætning og lyst til at styrke dit brand og øge dens omsætning.

Vi har et skarpt øje på produktudviklingen i branchen og overvejer allerede hvordan næste generation af videobrochurer skal se ud. 

Se én af de tre film her 

Tilmeld nyhedsbrev